Szállodai ételkészítési és reggeliztető kompetenciák fejlesztése tréning
 

Szállodai ételkészítési és reggeliztető kompetenciák fejlesztése tréning

Utolsó frissítés: 2022 május 25.

Szállodai ételkészítési és reggeliztető kompetenciák fejlesztése tréning

A tréning célja, hogy a résztvevők:
•    képesek legyenek a reggeliztetés (ételek és italok elkészítése, előkészítés, tálalás stb.) feladatait magas színvonalon a kapcsolódó háttér tevékenységek biztosításával vendéglátói környezetben ellátni.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik a gasztronómia és a vendéglátás iránt érdeklődőknek, illetve saját elhatározásukból szeretnék ez irányú kompetenciáikat fejleszteni, vagy épp a már meglévő ismereteiket bővíteni.

A képzés témakörei:
 
•    étel és ital készítési alapok,
•    ételismeret,
•    technológiai ismeretek,
•    terítési és tálalási és tárolási ismeretek,
•    vendéglátás szabályai, előírásai,
•    kommunikáció és megjelenés,
•    gazdálkodás,
•    munkahelyi egészség és biztonság a konyhában
 

Képzésbe kapcsolódás feltétele:
•    8. általános iskolai végzettség,
•    egészségügyi kiskönyv

Óraszám: 80 óra (elmélet: 32 óra, gyakorlat: 48 óra)

Képzés formája: online / kontaktóra

Képzés helyszíne: online és Budapest (gyakorlat: a Mellow Mood Hotels szállodalánc hoteljeiben. A több, mint 10 egységet üzemeltető szállodalánc valódi fejlődési lehetőséget és releváns munkatapasztalatot biztosít.)

A tréning tervezett ütemezése: 4 alkalom elmélet (online és/vagy kontakt óra) 5 alkalom gyakorlat

Megengedett hiányzás: 20% (elmélet - 8 óra, gyakorlat – 8 óra)

Tanfolyam zárása: Írásbeli teszt és gyakorlati bemutató

A képzés elvégzését igazoló dokumentum: Tanúsítvány*
*A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Figyelem!
A képzést sikeresen teljesítők számára a Mellow Mood Hotels szállodalánc,
akár már a képzés végén álláslehetőséget kínálhat!

Tervezett tanfolyami indulás: hamarosan

A tanfolyam díja: 50.000 Ft + 37% ÁFA (br. 63.500 Ft)

A jelentkezés módja:
Jelentkezési lap pontos kitöltése és elküldése az alábbi emailre: felnottkepzes.gyongyos@uni-mate.hu
(tárgy mezőben kérjük feltüntetni: „2022_Éttermi szervírozás” kódot)

Jelentkezési határidő: hamarosan
(A képzés létszáma min. 25 – max. 50 fő)

Bővebb információk, kontaktszemélyek:
Juhász Emese, Szegediné Gömöri Izabella
email: felnottkepzes.gyongyos@uni-mate.hu     

telefonszám: +36 20/534-9798