Hírek

Tartalom megjelenítő

Létrehozva: 2022 május 09.

Hamarosan újra itt a Nyári Színház

A tavalyi nagy siker után a Hangjegy Színház a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel együttműködve idén is megszervezi a Hangjegy Művészeti Fesztivál – Nyári Színház elnevezésű programsorozatát, Gödöllőn, a Szent István Campus Díszudvarán.

„A múlt évben minden várakozásunkat felülmúló sikere volt a Nyári Színháznak. Már a rendezvénysorozat végén meghoztuk a döntést a Hangjegy Színházzal a folytatásról. Így idén is remek színdarabok várják a MATE-n a nézőközönséget, reményeim szerint mindenki örömére” – tájékoztatott Dr. Gyuricza Csaba, az egyetem rektora.

2022. júliusát érdemes a színházi programok dátumával összehangolni, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Nemcsák Károly, Bozsó Péter, Karácsonyi Zoltán, Pokorny Lia, Király Dániel, Kern András, Hernádi Judit és Lengyel Tamás is színpadra lép. Helyet kapott a rendezvények sorában a Pannon Várszínház ikonikus előadása, a Hotel Menthol, ahol felidézhetjük a rock and roll korszak immár elveszett világát, de láthatják a MATE Kaposvári Campusának ifjú tehetségeit is.

„A valóban páratlanul csodálatos környezetben látható előadások garantálják, hogy önfeledt szórakozásban legyen részünk” – mondta el Szekeres Tamás, a Hangjegy Színház ügyvezető igazgatója.


​​​​​​​

Jerry Mayer: Keresztül-kasul című romantikus vígjátékában Pokorny Lia és Király Dániel játéka mutatja meg, hogy akár egy másfél órás, eseménytelennek induló utazás is elegendő lehet ahhoz, hogy szokatlanul érzelmessé és szenvedélyessé váljon.

Az István, a király iskolába megy című rockoperát Feke Pállal és ifjú tehetségekkel láthatja a közönség.

Richard Baer: Hitted volna? című előadásában Hernádi Judit és Kern András parádés alakítását láthatja a publikum, színészeinek tolmácsolásában ki fog derülni, hogy csodák történhetnek, mégpedig bárhol és bármikor.

A Kitolás című önálló esten Lengyel Tamás arra vállalkozik, hogy kezdő és haladó apukákat neveljen, természetesen a humor eszköztárát segítségül hívva.

Sárik Péter Trió sikersorozatának folytatása a Jazzkívánságműsor 2., amely újabb magyar slágerek jazzes feldolgozásával varázsolja el a közönséget, Falusi Mariann közreműködésével.

A Nyári Színház előadásaira a jegyek már kaphatók a www.jegy.hu, a www.hangjegyszinhaz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos jegyirodai hálózatán.

A programsorozat a Hangjegy Színház szervezésében, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel közös együttműködésében valósul meg, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, a Déryné és a „Köszönjük, Magyarország!” program partnerségével.