Alumni nyereményjáték

Alumni regisztráció – Nyereményjáték – Vidd el MA TE az e-rollert!

Utolsó frissítés: 2024 július 11.

Alumni regisztráció – Nyereményjáték – Vidd el MA TE az e-rollert!

 

Kedves Végzős Hallgató!

Alumni közösségünk célja, hogy végzett hallgatóink számára információval szolgáljunk az Egyetemről, a campusokról (elsősorban konferenciák, rendezvények, képzések, szolgáltatások, álláslehetőségek tekintetében) és a MATE Alumni kártyával igénybe vehető kedvezményes szolgáltatásokról.

Regisztrálj a MATE Alumni Programjába július 31-ig és vidd el Te az e-rollert!

A Neptun TR-en keresztül várjuk regisztrációd: Ügyintézés / Kérvények / MATE Alumni regisztráció

A Játékban való részvétel feltétele, hogy az Alumni kérvény kitöltése során a Játékos jelölje, hogy szeretne részt venni a Játékban (2024. július 1 – július 31. között). Egy Játékos csak egyszer töltheti ki a kérvényt a Neptun TR-en keresztül, így ezáltal csak egyszer vehet részt a Játékban.

A Játék során az előbbieknek megfelelő Játékosok közül a Szervező egy nyertest sorsol ki 2024. augusztus 5-én, véletlen generátor segítségével a regisztrálók és a kérdőívet kitöltők között. A nyertes Játékosokat a Szervező a kérvény kitöltésekor megadott e-mail címen értesíti. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségéről a Játékossal egyeztet a sorsolás és a kapcsolatfelvétel megtörténte után. Amennyiben a nyeremény átadása bármely okból meghiúsul, különösen, ha a nyertes Játékosok nem igazolják nyertességüket az értesítést követő 5 munkanap alatt, a nyertes Játékos elveszíti jogosultságát a nyereményre.

Információk a MATE Alumni Programjáról az alábbiakban megtekinthetők: https://alumni.uni-mate.hu/

(Kérjük, most végzett hallgatóként mindenképp a Neptun TR-en keresztül regisztrálj!)

Várunk Téged is az újdonsült Alumni tagok között!

Üdvözlettel,
A MATE Alumni csapata
Hallgatói Szolgáltatások Központ

 

Nyereményjáték szabályzata (pdf)