Pályázatkezelési és Innovációmenedzsment Igazgatóság

Pályázatkezelési és Innovációmenedzsment Igazgatóság

Kedves Munkatársak!

A Pályázatkezelési és Innovációmenedzsment Igazgatóság szeretettel vár minden érdeklődő kutatót, oktatót, hallgatót az Egyetemi Innovációs Hét című hibrid / online programsorozatára, amely 2021. október 11-15. között kerül megrendezésre. Október 11-én (hétfőn) 11 órakor egy személyes megnyitó keretében veszi kezdetét a program Dr. Gyuricza Csaba rektor úr és Dr. Birkner Zoltán elnök úr (NKFIH) köszöntőjével.

Az EI7 folyamán hallgatói és oktatói programmal is várjuk az érdeklődőket.

A regisztrációval és programmal kapcsolatos információk itt elérhetők.

Tájékoztatjuk, hogy MS Teams programon keresztül szervezzük az előadásokat. Mindegyik előadás ugyanazon a linken lesz elérhető, melyet a regisztrációt követően a programok előtt megküldünk e-mailben az Önök részére.

Üdvözlettel,
​​​​​​​A Szervezők

A Pályázatkezelési és Innovációmenedzsment Igazgatóság felelős az egyetemi pályázatok generálásának, kezelésének koordinálásáért, felel a pályázati lehetőségek felkutatásáért, a projektek koordinálásáért és összehangolásáért, felügyeli a kiemeltnek minősített projekteket. Horizon 2020 Információs Pontot működtet, illetve ösztönzi a nemzetközi projektekben való részvételt. Az Egyetem kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységét szervezi és összehangolja, illetve elősegíti a pályázati és kutatási eredmények hasznosítását.

Szervezeti egységei

Pályázatkezelési Főosztály: Koordinálja az egyetemi pályázatok generálását, kezelését, a pályázati lehetőség felkutatását, felügyeli a kiemeltnek minősített projekteket, elősegíti a pályázati és kutatási eredmények hasznosítását és összehangolja az alatta lévő osztályok működését.

Nemzetközi Projektek Osztály feladatai: Részvétel a H2020 Információs Pont működtetésében az Innovációs Központtal együttműködve, az uniós kutatási és innovációs keretprogramokban való részvétel ösztönzése; részvétel a nemzetközi projektek generálásában és végrehajtásában, a nemzetközi projektek szakmai felügyelete és irányítása.